Project. Saving Our Ailing Planet (S.O.A.P.)

Date Completed. August 2016

Location. Nevada City, California

This amazing little store is doing their part in curbing the number of plastic containers that end up in our landfills.  They have been such a hit for the past six years that they decided to double the size of their space.  We helped them create the design and fabricate everything from the POS units to shelving to decorative storage areas, tables and more.  We wish them continued success and thoroughly enjoyed collaborating on this project!

For more information about the store and S.O.A.P., Click Here. 

Front of Store Before
Front of Store Before
Shelving Before
Shelving Before
Front Register
Front Register
Salt Boxes
Salt Boxes
Filler Up Station
Filler Up Station
Display Shelving
Display Shelving
Pine Table With Doors
Pine Table With Doors
Reclaimed Office Door
Reclaimed Office Door
Metal and Wood Detail
Metal and Wood Detail